ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de algemene voorwaarden,

Fotografie en videografie
Er kan geen garantie worden gegeven voor het maken van specifieke beelden. De fotografen/videografen zullen er ten alle tijde naar streven dat de shoot/reportage naar wens verloopt.
De opdrachtgever gaat akkoord met onze werkwijze, eigen stijl en bewerkingen qua fotografie/film, en kan hier later niet op terugkomen.

De opdrachtgever gaat ermee akkoord dat de gemaakte foto’s/video’s voor promotiedoeleinden/wedstrijden gebruikt mogen worden (facebook, website, instagram, youtube, visitekaartjes, flyers, posters, advertenties, magazines, awards etc.).
Onderdeel van onze bedrijfsvoering is namelijk dat we foto’s/previews plaatsen op het internet zodat we ons werk kunnen laten zien.
Met hoge uitzondering, in overleg, kan hiervan afgeweken worden als dit voorafgaande aan de opdracht duidelijk wordt aangegeven per mail.

Plaatst u de foto’s/video’s op uw eigen social media gelieve de foto’s te gebruiken die voorzien zijn van ons logo en de film-credits te vermelden.

Foto’s/video mogen door de opdrachtgever alleen gebruikt worden voor privé gebruik. Voor commercieel gebruik zijn andere tarieven van toepassing.
Bij het kopen van de foto’s heeft u alleen het gebruikersrecht en geen auteursrecht. Voor alle andere doeleinden dan privégebruik is onze toestemming nodig. Afkopen van het portretrecht kan ook, de kosten hiervan zijn € 250 euro.

De fotograaf levert enkel de originele digitale bestanden en is niet aansprakelijk voor de kwaliteit van producten.
Andere beeldschermen en afdrukken kunnen afwijkende kleuren en een verminderde kwaliteit weergeven dan het door ons geleverde origineel.

Er worden geen onbewerkte bestanden geleverd.

Bijsnijden of bijwerken van door ons gemaakte foto’s is niet toegestaan.

De fotograaf/videograaf is niet aansprakelijk voor letsel, verlies, diefstal of schade van uw persoonlijke eigendommen.

De betaling geschiedt binnen 8 dagen na ontvangst van de selectiebestanden (m.u.v. bruidsreportages/bruidsarrangementen).

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor de geplande afspraak (m.u.v. bruidsreportages/bruidsarrangementen). Annuleert u binnen 24 uur dan wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Niet of te laat geannuleerde afspraken en vergeten afspraken worden volledig in rekening gebracht.

In geval van overmacht waaronder ziekte van de fotograaf/videograaf, zal de shoot verzet worden.

Bruidsreportages/Bruidsarrangementen foto & film
Dezelfde voorwaarden als bovenstaande zijn van toepassing. M.u.v. de onderstaande voorwaarden.

De betaling geschiedt in 2 termijnen per bank. Het eerste termijn wordt binnen 8 dagen na de intake betaalt, dit is tevens het reserveringsbedrag. Pas na ontvangst van de eerste betalingstermijn is de afspraak/opdracht definitief. Het tweede termijn wordt betaalt nadat jullie de foto-preview hebben ontvangen van jullie bruidsreportage. Pas na ontvangst van de tweede betalingstermijn worden alle foto’s digitaal geleverd binnen de afleveringstermijn van 2-3 maanden. Film materiaal wordt afgeleverd op een luxe houten usb.

Wij delen graag! Jullie foto-preview, trouwfilm,

Bij het annuleren van een bruidsreportage/bruidsarrangement tot 6 maanden vóór de gereserveerde huwelijksdatum wordt 50% van de totale kosten in rekening gebracht. Dit is in principe het reserveringsbedrag, welke niet wordt gerestitueerd. Wordt de bruidsreportage later dan 6 maanden vantevoren geannuleerd dan wordt er 75% van de totale kosten in rekening gebracht.

In geval van overmacht waaronder ziekte van de fotograaf/videograaf zal er alles aan gedaan worden om een collega van gelijkwaardig niveau in te zetten die de opdracht kan overnemen.

In geval van overmacht, bijvoorbeeld bij externe oorzaken zoals brand, diefstal of een defecte geheugenkaart is iedere aansprakelijkheid van fotograaf/videograaf uitgesloten.

Bruidsverzorging
Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de volgende voorwaarden.

De totale kosten van de bruidsverzorging wordt ten tijde van de proefsessie contant betaalt.

Bij het annuleren van de bruidsverzorging tot 3 maanden vóór de gereserveerde huwelijksdatum wordt 50% van de totale kosten in rekening gebracht. Wordt de bruidsverzorging tot 1 maand vantevoren geannuleerd dan wordt er 75% van de totale kosten in rekening gebracht. Wordt de bruidsverzorging nog later geannuleerd dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

In geval van overmacht waaronder ziekte van de visagist/haarstyliste zal er alles aan gedaan worden om een collega van gelijkwaardig niveau te zoeken die de opdracht kan overnemen.