J A A A R I G

Super bedankt voor alle lieve felicitaties die ik vandaag al mocht ontvangen voor mijn 33e verjaardag!! Echt su-per-lief.

Omdat ik mijn geluk graag met jullie deel én omdat ik iets met 3′en heb geven we deze hele week 33 euro korting wanneer je een foto sessie boekt tijdens een van onze 3 shootdagen in augustus. Dan pas?! Jaaa, we zitten tot en met juli namelijk al he-le-maal volgeboekt.

Wanneer? 17, 18 en 19 augustus bij de Zeegser duiner in Zeegse. De heide is dan prachtig in bloei, dus grijp je kans en reserveer gauw jou plekje voor de actieprijs van 142 euro i.p.v. 175 euro!! Inclusief 5 digitale hoge resolutie bestanden, volledig bewerkt. De sessies zijn voor maximaal 4 personen. Ieder extra persoon betaalt 25 euro extra. Vantevoren ontvang je uitgebreide informatie over de reserveringsvoorwaarden en tips met betrekking tot kleding en kleur adviezen die passen bij de locatie.

Afgelopen zondag vierde ik mijn verjaardag alvast met mijn 3 grote liefdes in ons lievelingsbos.
“At the end of the day your feet should be dirty.” #our_everyday_moments

Fotografie Muruelle Oldenburger Gieten Shootdag
Fotografie Muruelle Oldenburger Gieten Shootdag
Fotografie Muruelle Oldenburger Gieten Shootdag
Fotografie Muruelle Oldenburger Gieten Shootdag
Fotografie Muruelle Oldenburger Gieten Shootdag
Fotografie Muruelle Oldenburger Gieten Shootdag
Fotografie Muruelle Oldenburger Gieten Shootdag
Fotografie Muruelle Oldenburger Gieten Shootdag