BRUIDSVERZORGING

Bruidskapsel en Bruidsmake-up
Bruidskapsel en Bruidsmake-up Bruidskapsel en Bruidsmake-up Bruidskapsel en Bruidsmake-up Bruidskapsel en Bruidsmake-up

Op een van de mooiste dagen van je leven wil je er natuurlijk prachtig uitzien.
Je bruidskapsel en bruidsmake-up verdienen dan ook extra aandacht zodat het ook de hele dag mooi blijft.
Bruidsverzorging is absoluut een vak apart, waar veel meer bij komt kijken dan alleen maar het verzorgen van een mooi kapsel en een mooie make-up. Je bent immers de hele dag het stralende middelpunt.
Dus het totaalplaatje moet gewoon helemaal kloppen. En het belangrijkste daarbij is: jij moet vooral jij blijven, maar dan op je allermooist! En daar neem ik graag alle tijd voor. Wat overigens al begint vóór de proefsessie. Doorgaans trouw je immers maar 1 keer in je hele leven en dan is het fijn als er iemand is die je de do’s en vooral de dont’s kan vertellen ter voorbereiding van jullie Grote dag.

De Proefsessie
Ongeveer 6 tot 2 weken vantevoren plannen we een proefsessie om te kijken welke bruidsmake-up en bruidskapsel het beste bij je past en wat jou een prachtig stralende bruid maakt. Pas wanneer jij tevreden bent, ben ik dat ook. En daar nemen we rustig de tijd voor. We bespreken jou wensen, de jurk en accessoires zodat we alles goed op elkaar kunnen afstemmen. Zodra de proefsessie gepland staat ontvang je alle uitgebreide informatie en tips voor jou bruidsverzorging, ter voorbereiding op de proefsessie.

Let op! In verband met de drukte is het momenteel alleen nog maar mogelijk om de bruidsverzorging te boeken in combinatie met de bruidsreportage. Wees er op tijd bij met reserveren, om teleurstellingen te voorkomen.

De Trouwdag
Op de dag van jullie trouwdag kom ik bij je thuis of op locatie. Zodat je je op de dag zelf nergens meer druk over hoeft te maken en alleen nog maar hoeft te genieten van jullie prachtige dag. We plannen dan ruim de tijd zodat je deze dag ontspannen en in alle rust kunt beginnen. Indien gewenst kan ik je ook helpen bij het aankleden.

Extra’s
Behalve het bruidskapsel en de bruidsmake-up kun je er ook nog voor kiezen om later op de dag of s’avonds een touch up te doen. Dit gebeurt vaak na de foto’s of voor het feest. Sommige bruiden willen s’avonds een hele andere look met een ander kapsel en/of een andere make-up. En er zijn ook bruiden die het fijn vinden als ik er de hele dag bij ben. Ook vrienden en familie kunnen natuurlijk bij mij terecht voor de bruidsgastenstyling.

Prijzen:
Bruidskapsel kort haar & bruidsmake-up. Inclusief:
- proefsessie Bruidskapsel
- proefsessie Bruidsmake-up
- 1 beMineral lipgloss t.w.v. € 20,30 of lipstick pencil t.w.v. € 19,50 naar keuze
- 10% korting bij aankoop van beMineral producten
- desgewenst hulp bij aankleden                                                                             € 275,-
(Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden.)

Bruidskapsel lang haar & bruidsmake-up. Inclusief:
- proefsessie Bruidskapsel
- proefsessie Bruidsmake-up
- 1 beMineral lipgloss t.w.v. € 20,30 of lipstick pencil t.w.v. € 19,50 naar keuze
- 10% korting bij aankoop van beMineral producten
- desgewenst hulp bij aankleden                                                                              € 300,-
(Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden.)

Extra’s
reiskosten vanaf 9981 AR Uithuizen                                       € 0,45 per km retour
Eventuele parkeerkosten                                                          ——-
Gebruik van kunsthaar/opvulling (geen extensions)          v.a. €   15,-
Touch up                                                                             v.a. € 100,-
All-in toeslag, voor de hele trouwdag tot uiterlijk 20:00             € 350,-

Bruidsgastenstyling
Make-up                                   € 35,-
Krullen/stylen/fohnen         v.a. € 30,-
Opsteken                           v.a. € 35,-
Opsteken met krullen         v.a. € 45,-
Styling Bruidsjongens        v.a. €  10,-
Styling Bruidsmeisjes         v.a. € 15,-

Josien Drent- Menninga

NIEUW RODEN – “Nogmaals heel erg bedankt voor alles! Ik ben heel erg blij dat ik jou gevonden heb, het is me ontzettend goed bevallen en je hebt een heel mooi kapsel voor mij gemaakt! Ik zal iedereen jou aanraden.”

Loes Krook

GRONINGEN – “Super bedankt voor al je tijd, moeite en gezelligheid. Ik voelde me prachtig op onze dag.”

Marianne Stoppels- ter Borg

GRONINGEN – “Muruelle heel erg bedankt dat je mijn haar zo prachtig hebt gedaan. Kreeg er superveel complimenten over en het bleef de hele dag perfect zitten!!”

Elin Visser

SINT ANNEN – “Ik wil je nog even bedanken voor je bijdrage aan onze mooiste dag!! Iedereen vond dat ik er mooi uitzag, dankzij jou! Thanks!!”

Mirjam van Lohuizen

GRONINGEN – “Mijn haar en make-up hebben de hele dag perfect gezeten. Dank daarvoor!”

Cathrine Stokke

RIJSWIJK – “Heel veel bedankt voor je hulp, ik heb veel complimenten gekregen (geldt ook voor de getuigen)”

Hester Wehkamp- Nieuwkerk

GRONINGEN – “Bedankt Muruelle, je hebt mijn make-up en haar prima verzorgd. Het bleef de hele dag op onze bruiloft mooi zitten en ik vond het erg professioneel hoe je werkt.
Eerst een hele middag voor de proefsessie. Je staat helemaal achter je producten en daarnaast was het ook heel gezellig zo. Super mooi, graag wil ik nog een make-up cursus bij je komen volgen in de toekomst. Groetjes, Hester”

Yenney Man

GRONINGEN – “Muruelle is heel goed in haar vak. Haar aandacht voor details en creativiteit hebben ervoor gezorgd dat ik er stralend uit kon zien op de trouwdag. De proefsessie vooraf was heel erg leuk om te doen. Tijdens deze sessie besteedde Muruelle veel tijd en moeite aan het vinden van het “juiste” kapsel en mijn makeup. We hebben veel kapsels en kleuren uitgeprobeerd. Ze dacht goed mee met hoe ik er graag uit wilde zien. Op de trouwdag zelf kon ik geheel op haar professionaliteit vertrouwen. Ik kijk graag terug naar de foto’s van deze mooie dag!”

Ina Dong Skinner

GRONINGEN – “Ik ben zeer tevreden met mijn bruidskapsel en make up welke door Muruelle was verzorgd. Op de proefdag hebben we verschillende opties geprobeerd zodat we voor ‘de grote dag’ zeker wisten wat het beste stond bij mijn gezichtstype en stijl. Mijn doel was om niet hetzelfde opgestoken kapsel te hebben die de lokale kapper altijd verzorgt. Muruelle kon feilloos mijn ideeen transformeren in de gewenste look. Daarnaast was het fijn dat ze flexibel is ingesteld en op lokatie hetzelfde effect kon creeren en ook meerdere mensen van mijn partij aankon. Een echte aanrader voor elke bruid!”

Birgit

GRONINGEN – “Muruelle heeft met haar professionaliteit ervoor gezorgd dat ik er tijdens onze trouwdag perfect uitzag. Vooraf heeft ze uitgebreid de tijd genomen om de juiste combinatie van kapsel en make-up te vinden. Daarin is ze bijzonder goed geslaagd. Op de dag zelf vond ik het heel erg prettig dat Muruelle bij ons thuis kwam en dat ik niet zelf naar een locatie hoefde te gaan. Dat geeft enorm veel rust op zo’n dag. De rest van de dag heb ik mij geen enkele zorgen meer gemaakt over haar en/of make-up, het zat de hele dag goed. Het is uiteindelijk een onvergetelijke dag geworden.”

Jacolien Martens

GIETEN – “Muruelle heeft zowel mijn make-up als kapsel verzorgd op mijn bruiloft! Bij de proef make-up sessie en het proefkapsel nam ze uitgebreid de tijd om verschillende looks uit te proberen. Een erg prettige en gezellige samenwerking, waarbij ze op uitstekende wijze rekening heeft gehouden met mijn wensen. Ze werkt secuur en zorgvuldig. Ik wilde graag een zo natuurlijk mogelijk ogende make-up, omdat ik normaal zelden make-up gebruik. Muruelle wist precies hoe ze mijn sterke kanten in mijn gezicht het beste kon accentueren. Op de dag zelf kwam ze ruim op tijd bij mij thuis om alles klaar te zetten en mijn haar (veel werk want er kwamen krullen in!) en make-up te verzorgen. Alles verliep heel ontspannen. Ik heb ontzettend veel complimenten gehad van onze gasten over mijn haar en make-up!”

Regina Hartholt

LEEK – “Op 7 maart 2008 was onze huwelijksdag. Bij Muruelle heb ik ruim voor die tijd een proef make-up en proefkapsel gehad. Na wat passen en meten was ik er helemaal uit. Dit moest het worden. Muruelle heeft mij heel goed geadviseerd hierin en kon heel goed mijn wensen tot uiting brengen. Op onze huwelijksdag kwam Muruelle ‘s ochtends in alle vroegte om mijn haar en make up te doen. Dit ging op een hele ontspannende en relaxte manier zodat ik op een heerlijke manier aan de grote dag kon beginnen. Later op de dag heeft Muruelle mijn haar nog weer in een hele andere stijl gedaan. Overdag was het half opgestoken en ‘s avonds was het helemaal opgestoken. Ook dit hadden we vooraf besproken. Ik vond Muruelle haar advies en rust zeer prettig en dit heeft zeker bijgedragen aan een grandioze dag.”