> REVIEWS

Let op! Wees er op tijd bij met het reserveren van jullie bruidsreportage, om teleurstellingen te voorkomen.


Veronie & Mark

GRONINGEN – “Waaaaaaaaaaaaaaa! WAT EEN FANTASTISCHE FOTO’S!!
We zijn echt ontzettend verrast en vinden het echt prachtig hoe je het gedaan hebt.
BEDANKT!”

Marthijn Gosselaar

AMELAND – “Getalenteerd en super gedreven. Betere fotografe kan je je niet wensen.”

Corine Gosselaar

AMELAND – “Lieve Muruelle , ontzettend bedankt voor de prachtige foto’s van onze bruiloft! Ik zit met een grote glimlach achter de computer! Wat een prachtige kunstwerkjes heb je er van gemaakt! Blij met jou! Fijn dat je erbij was op onze bijzondere dag #topfotograaf

Dominique & Antonie Schipper

ASSEN – “lieve Muruelle Oldenburger, ontzettend bedankt voor al dit moois!! Je hebt jezelf overtroffen.. De bruiloft was al geweldig, maar dit maakt het echt af. Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan!!”

Sanne & Nol Markerink

ZIJLDIJK- “Bedankt voor het vastleggen van onze droomdag!! ONBETAALBARE momenten heb jij vast weten te leggen, had het aan geen andere vakvrouw durven toevertrouwen!!”

Josselyn & Jan Kiers

ASSEN – “Fotograaf met een gouden griffel. En we promoten jou en je werk echt overal en de mensen om ons heen ook vinden dat jij super mooi werk levert.”

Louisa & Bennie Bruning

GRONINGEN – “De foto’s zijn echt echt super!!! Bedankt dat je het hebt willen doen.”

Iris & Arjen Kremer

UITHUIZEN – “Muruelle heeft op onze trouwdag mijn haar, visagie en de fotoshoot verzorgd. Niet alleen waren de resultaten prachtig, maar Muruelle zelf is ook super spontaan en gezellig. Vooral ook de fotoshoot was echt een feestje. Nogmaals: bedankt voor alles!”

Monique & Arend Wekema

GRONINGEN – “Muruelle heeft onze trouwdag gefotografeerd en een prachtig album daarvan gemaakt. De foto’s zijn echt fantastisch geworden, we zijn heel blij dat we Muruelle hebben betrokken bij onze trouwdag. Muruelle is ook nog eens super lief, heeft humor en kan je goed op je gemak stellen. Heel erg bedankt Muruelle, namens Arend en mij!”

Marjolein & Joost Woldring

OLDEHOVE – “Wat een fantastische foto’s! Onze verwachtingen zijn echt overtroffen! Muruelle en Monique hebben de dag zo mooi vastgelegd, precies zoals het was. Muruelle heeft ruim de tijd genomen om ons te leren kennen en ons verhaal te horen. Op de dag zelf was het een feestje om foto’s te maken met ze! We zijn heel blij met de foto’s en het album, ik zou het iedereen aanraden!!”

Fleur & Reno Postema

GASSELTE – “Van de week de foto’s van de bruiloft binnen. Een prachtig resultaat! Wij zijn er erg blij mee.”

Josien Drent- Menninga

NIEUW RODEN – “Nogmaals heel erg bedankt voor alles! Ik ben heel erg blij dat ik jou gevonden heb, het is me ontzettend goed bevallen en je hebt een heel mooi kapsel voor mij gemaakt! Ik zal iedereen jou aanraden.”

Loes Krook

GRONINGEN – “Super bedankt voor al je tijd, moeite en gezelligheid. Ik voelde me prachtig op onze dag.”

Marianne Stoppels- ter Borg

GRONINGEN – “Muruelle heel erg bedankt dat je mijn haar zo prachtig hebt gedaan. Kreeg er superveel complimenten over en het bleef de hele dag perfect zitten!!”

Elin Visser

SINT ANNEN – “Ik wil je nog even bedanken voor je bijdrage aan onze mooiste dag!! Iedereen vond dat ik er mooi uitzag, dankzij jou! Thanks!!”

Mirjam van Lohuizen

GRONINGEN – “Mijn haar en make-up hebben de hele dag perfect gezeten. Dank daarvoor!”

Cathrine Stokke

RIJSWIJK – “Heel veel bedankt voor je hulp, ik heb veel complimenten gekregen (geldt ook voor de getuigen)”

Hester Wehkamp- Nieuwkerk

GRONINGEN – “Bedankt Muruelle, je hebt mijn make-up en haar prima verzorgd. Het bleef de hele dag op onze bruiloft mooi zitten en ik vond het erg professioneel hoe je werkt.
Eerst een hele middag voor de proefsessie. Je staat helemaal achter je producten en daarnaast was het ook heel gezellig zo. Super mooi, graag wil ik nog een make-up cursus bij je komen volgen in de toekomst. Groetjes, Hester”

Yenney Man

GRONINGEN – “Muruelle is heel goed in haar vak. Haar aandacht voor details en creativiteit hebben ervoor gezorgd dat ik er stralend uit kon zien op de trouwdag. De proefsessie vooraf was heel erg leuk om te doen. Tijdens deze sessie besteedde Muruelle veel tijd en moeite aan het vinden van het “juiste” kapsel en mijn makeup. We hebben veel kapsels en kleuren uitgeprobeerd. Ze dacht goed mee met hoe ik er graag uit wilde zien. Op de trouwdag zelf kon ik geheel op haar professionaliteit vertrouwen. Ik kijk graag terug naar de foto’s van deze mooie dag!”

Ina Dong Skinner

GRONINGEN – “Ik ben zeer tevreden met mijn bruidskapsel en make up welke door Muruelle was verzorgd. Op de proefdag hebben we verschillende opties geprobeerd zodat we voor ‘de grote dag’ zeker wisten wat het beste stond bij mijn gezichtstype en stijl. Mijn doel was om niet hetzelfde opgestoken kapsel te hebben die de lokale kapper altijd verzorgt. Muruelle kon feilloos mijn ideeen transformeren in de gewenste look. Daarnaast was het fijn dat ze flexibel is ingesteld en op lokatie hetzelfde effect kon creeren en ook meerdere mensen van mijn partij aankon. Een echte aanrader voor elke bruid!”

Birgit

GRONINGEN – “Muruelle heeft met haar professionaliteit ervoor gezorgd dat ik er tijdens onze trouwdag perfect uitzag. Vooraf heeft ze uitgebreid de tijd genomen om de juiste combinatie van kapsel en make-up te vinden. Daarin is ze bijzonder goed geslaagd. Op de dag zelf vond ik het heel erg prettig dat Muruelle bij ons thuis kwam en dat ik niet zelf naar een locatie hoefde te gaan. Dat geeft enorm veel rust op zo’n dag. De rest van de dag heb ik mij geen enkele zorgen meer gemaakt over haar en/of make-up, het zat de hele dag goed. Het is uiteindelijk een onvergetelijke dag geworden.”

Jacolien Martens

GIETEN – “Muruelle heeft zowel mijn make-up als kapsel verzorgd op mijn bruiloft! Bij de proef make-up sessie en het proefkapsel nam ze uitgebreid de tijd om verschillende looks uit te proberen. Een erg prettige en gezellige samenwerking, waarbij ze op uitstekende wijze rekening heeft gehouden met mijn wensen. Ze werkt secuur en zorgvuldig. Ik wilde graag een zo natuurlijk mogelijk ogende make-up, omdat ik normaal zelden make-up gebruik. Muruelle wist precies hoe ze mijn sterke kanten in mijn gezicht het beste kon accentueren. Op de dag zelf kwam ze ruim op tijd bij mij thuis om alles klaar te zetten en mijn haar (veel werk want er kwamen krullen in!) en make-up te verzorgen. Alles verliep heel ontspannen. Ik heb ontzettend veel complimenten gehad van onze gasten over mijn haar en make-up!”

Regina Hartholt

LEEK – “Op 7 maart 2008 was onze huwelijksdag. Bij Muruelle heb ik ruim voor die tijd een proef make-up en proefkapsel gehad. Na wat passen en meten was ik er helemaal uit. Dit moest het worden. Muruelle heeft mij heel goed geadviseerd hierin en kon heel goed mijn wensen tot uiting brengen. Op onze huwelijksdag kwam Muruelle ‘s ochtends in alle vroegte om mijn haar en make up te doen. Dit ging op een hele ontspannende en relaxte manier zodat ik op een heerlijke manier aan de grote dag kon beginnen. Later op de dag heeft Muruelle mijn haar nog weer in een hele andere stijl gedaan. Overdag was het half opgestoken en ‘s avonds was het helemaal opgestoken. Ook dit hadden we vooraf besproken. Ik vond Muruelle haar advies en rust zeer prettig en dit heeft zeker bijgedragen aan een grandioze dag.”