TROUWFILM

*ACTIE: Tijdelijk geven we 250 euro korting op alle foto + film combinaties voor jullie bruiloft!! Én we geven 2 super gave winacties weg op onze Facebookpagina. (Meedoen kan tot en met 31-12-2019.*

Onze vaste videografen, of beter gezegd cinematografen van Hoogsta Audiovisueel weten jullie bruiloft prachtig vast te leggen op een manier die naadloos aansluit bij onze stijl en werkwijze. “De mooiste film van de mooiste dag.”

Bruidsarrangementen foto & film
Bruidsarrangementen foto & film
Bruidsarrangementen foto & film
Bruidsarrangementen foto & film

Extra’s
- Volledige ceremonie: de ceremonie van 30-60 minuten zal als een losstaande film worden afgeleverd. Deze upgrade kost 650 euro.
- Extra cinematograaf: wij raden aan dit toe te voegen om er zeker van te zijn dat werkelijk alle mooie momenten vastgelegd worden, kunt u er voor kiezen een derde filmer bij te vragen. Ook de derde cinematograaf is zeer bekwaam en heeft de nodige ervaring. Dit verhoogt de kwaliteit van het eindresultaat aanzienlijk. Deze upgrade kost 350 euro.
- Archief harde schijf: ontvang een kopie van alle onbewerkte bestanden die wij gemaakt hebben op een externe SSD-schijf voor het archief. Op deze manier weet u zeker dat als er iets gebeurt, de beelden veilig gesteld zijn. Deze upgrade kost 200 euro. 

Bij het maken van een afspraak gaan jullie akkoord met onze algemene voorwaarden.

We zijn niet alleen beschikbaar voor bruiloften in Nederland maar ook voor bruiloften in het buitenland.

Elroy & Samia

Eward & Janneke