1 op 1 Coaching

1 op 1 Coaching Fotografie | Lightroom Classic | Photoshop | Drone Fotografie | Business | Mindset.

Tijdens een 1 op 1 privé coaching gaan we heel gericht aan de slag met jouw specifieke en persoonlijke leerdoelen met betrekking tot Fotografie | Lightroom Classic | Photoshop | Drone Fotografie | Business | Mindset.

Je bent welkom bij onze daglicht studio in Uithuizen of we spreken af op een geschikte locatie naar keuze.

Exclusief evt. reis (en parkeer)kosten retour á € 0,45 p.km.
(Muruelle/Uithuizen, Martijn/Appingedam, Marloes/Houtigehage)

Financiële ondersteuning
Bij sommige werkgevers zijn er ontwikkelingspotjes beschikbaar waarmee je (gedeeltelijk) de kosten kunt dekken. De meeste bedrijven hebben wel baat bij een fotograaf in huis én we kunnen dan eventueel ook een op maat coachings traject afstemmen die voor de werkgever aantrekkelijk is.

Recensies

Mandy

“Zo blij met al je tips!! Zo iemand als jij gun je iedereen die zich zelf wil ontwikkelen! Duizend maal dank!”

Karin

“Een super leerzame Privé Coaching gehad van Muruelle! Ontzettend veel tips & tricks gekregen welke ik nu in de praktijk kan toepassen. Ze neemt alle tijd om alles goed uit te leggen! Heel blij dat ik dit heb gevolgd en zal het zeker nog eens boeken zodat ik het ook in mijn werk kan gaan toe passen! Dank je wel Muruelle, heb er veel aan gehad!”

Gerda

“Afgelopen 19 juli heb ik een Privé Coaching gehad van Muruelle Oldenburger. Wat is dat een aanrader… 
In de Oude Suikerfabriek, een top locatie!! Mijn eigen kids mee, teveel ideeën (haha) en gelijk aan de slag. 1 uur shooten en 1 uur Lightroom bewerking. In een korte tijd al zoveel meer geleerd dan in alle jaren daarvoor. Super blij dat ik de stap heb gezet en kan het iedereen aanraden.”

Wilma

“Ondanks dat ik al jaren een spiegelreflex camera heb liep ik nog regelmatig tegen een aantal problemen aan. Muruelle neemt echt de tijd om je stapsgewijs wegwijs te maken met de verschillende mogelijkheden die een spiegelreflexcamera te bieden heeft. Dankjewel Muruelle voor de leuke en leerzame ochtend.”

Irene & Astrid

“Lieve Muruelle, Bedankt voor de ontzettend fijne coaching sessie! We hebben erg veel geleerd en zijn nog enthousiaster dan we al waren. Bedankt voor alles!”

Brigitte

“Thank you Muruelle for making me feel comfortable while pushing my boundaries, for making me grow and still stay close to myself, for feeling less insecure and for making me smile today! INTENS BLIJ”

Rosalie

“Vandaag een super leuke fotoshoot gehad onder begeleiding van Muruelle. Thanks voor je fantastische coaching!”

Coaching Fotografie
Fotografie tips, fotografie coaching, 1 op 1 privé les.