Trouwen – Tarieven

"Wat een SUPER MOOIE FOTO'S en wat een SUPER GAAF ALBUM is het geworden! Nog elke dag dankbaar dat jullie dit mooie moment zo fantastisch hebben kunnen vastleggen!" ~ Elwin & Melissa

“Fotograaf met een gouden griffel. We promoten jou en je werk echt overal en de mensen om ons heen vinden ook dat jij super mooi werk levert.” ~ Josselyn & Jan

“Muruelle heeft onze trouwdag gefotografeerd en een prachtig album daarvan gemaakt. De foto’s zijn echt fantastisch geworden, we zijn heel blij dat we Muruelle hebben betrokken bij onze trouwdag. Muruelle is ook nog eens super lief, heeft humor en kan je goed op je gemak stellen. Heel erg bedankt Muruelle!” ~ Monique & Arend

“Lieve Muruelle, ontzettend bedankt voor de prachtige foto’s van onze bruiloft! Ik zit met een grote glimlach achter de computer! Wat een prachtige kunstwerkjes heb je er van gemaakt! Blij met jou! Fijn dat je erbij was op onze bijzondere dag #topfotograaf”
“Getalenteerd en super gedreven. Betere fotografe kan je je niet wensen.” ~ Corine & Marthijn

Teamwork makes the dream work

Als team kunnen we jullie droombruiloft nog gedetailleerder vastleggen. Bij voorkeur fotograferen we dan ook met twee fotografen. Zo kunnen we op twee plekken tegelijk zijn zodat we bij de voorbereidingen zowel het verhaal van de Bruid, maar ook die van de Bruidegom kunnen vastleggen. Op deze manier kunnen we vanuit verschillende hoeken tegelijk fotograferen, bijvoorbeeld bij ‘the first look’.

De gehele dag kunnen we onze aandacht beter verdelen over jullie én jullie dierbaren. Want er gebeurt zoveel moois!
Daarom werken we ook graag samen met de videografen/cinematografen van Hoogstra Audiovisueel. Klik hier voor alle mogelijkheden.

Enthousiaste betrokkenheid voor, tijdens en na jullie bruiloft
Gemiddeld besteden we in totaal zo’n 100 uren werk aan 1 bruidsreportage.

In de voorbereiding denken we graag met jullie mee, dragen we tips en ideeën aan uit onze eigen ervaringen en kunnen we jullie helpen met het opstellen van jullie draaiboek. Tijdens jullie bruiloft kunnen jullie natuurlijk rekenen op onze professionaliteit. Ons enthousiasme en passie voor het vak. We zijn er ook om jullie te helpen ontspannen, om de tijd in de gaten te houden en er mede voor te zorgen dat alles zo relaxed mogelijk verloopt.

Het meeste werk voor ons begint vooral ná de bruiloft. Alle foto’s worden zorgvuldig uitgezocht en stuk voor stuk volledig bewerkt volgens onze eigen stijl. Dit vergt tijd. We hanteren dan ook een levertijd van 2 – 3 maanden.

Gemiddeld worden we op een trouwdag tussen de 8 en 14 uren geboekt.

De investering

Wij besteden niet voor niets zo ontzettend veel tijd en aandacht aan het enige tastbare wat als dierbare herinneringen zullen overblijven.
Voor altijd, professioneel vereeuwigd. Onze arrangementen zijn maatwerk. Afgestemd op jullie persoonlijke wensen.

Onderstaande arrangementen zijn dan ook ter indicatie:

Extra’s

  • Ieder extra uur fotografie kost 175 euro per uur voor 2 fotografen
  • Upgrade mini-album naar het 30x30cm album incl. 30 pagina’s is 175 euro
  • Upgrade 30x30cm album naar het luxe album incl. 30 pagina’s is 175 euro
  • Extra pagina’s 20×20 album 12,50 euro per spread (1spread = 2 pagina’s)
  • Extra pagina’s 30×30 album 17,50 euro per spread (1spread = 2 pagina’s)
  • USB stick met al jullie foto’s in hoge resolutie 35 euro

Bij het maken van een afspraak gaan jullie akkoord met onze algemene voorwaarden.

We zijn niet alleen beschikbaar voor bruiloften in Nederland, maar ook voor bruiloften in het buitenland.