GRATIS 30 dagen ME-Time Boost

“Wij leren jou te Durven Doen waar je van Droomt.”

En een 1e stap is jezelf structureel meer ME-Time gunnen. Iedere dag een momentje van rust, plezier, ontspanning, verdieping, zelfliefde en persoonlijke ontwikkeling hoeft niet ingewikkeld te zijn.
Direct meedoen? Meld je dan via bovenstaand formulier aan voor onze Gratis 30 dagen ME-Time Boost.

Meer rust creëer je door deze structureel met gezonde regelmaat in te bouwen.
Als (nieuwe) dagelijkse gewoonte en door consequent stress te beperken en te verminderen in je leven. Maar hoe? Waar begin je? Waar haal je de tijd, energie en puf vandaan?
In deze gratis training sturen we je 30 dagen een e-mail met een nieuwe ME-Time tip, inspiratie, inzicht of oefening. Zo helpen we je laagdrempelig op weg naar een minder uitgeblust en meer uitgerust leven.

Let op!
Na je aanmelding voor de ME-Time Boost ontvang je binnen een paar minuten in je (ongewenste)mailbox/spam een mailtje met de tekst ´Please confirm your subscription to 30 dagen ME-Time Boost – 2e editie´.
In die mail vind je de knop met ‘inschrijving bevestigen’ om daadwerkelijk mee te kunnen doen zodra de volgende editie van start gaat.

Kom je er niet uit laat het ons dan weten via dromen_durven_doen@outlook.com

Wil je niks missen van al onze Dromen, Durven, Doen avonturen? Houd ons instagram account in de gaten @dromen_durven_doen

Liefs,
Muruelle & Evelien

Marieke

Dank voor 30 dagen inspiratie, mooie ideeen en enthousiasme! Heb ze allemaal met plezier gelezen, niet allemaal gedaan, maar wel bewaard!

Regina

Jullie hebben ’t super in elkaar gezet met leuke tips en even iedere dag een bewustwordingsmomentje… Top!!!

Anne

Mijn hele gezin heeft (mee)genoten van de ME-Time en WE-Time momenten. Heel erg bedankt lieve Muruelle & Evelien.