Styled Wedding

Styled Wedding 2.0 | Thema: Festival | 16-07-2023

Moodboard + Leveranciers + Kleuren pallet (Inspiratie: @pinterest en/of foto’s van leveranciers)

De 1e editie was al een groot succes en deze editie pakken we nog groter uit!

Met een grote groep geweldige leveranciers die meewerken aan dit complete plaatje op een hele gave locatie: Marryland bij Marenland recreatie in Winsum.

Voor fotografen
We leren je al onze ins & outs, tips & tricks, kennis & ervaring over trouw fotografie tijdens deze dag.
Van voorbereidingen tot en met de voetjes van de vloer!
Verschillende bruidsparen én 2 ceremonie settingen inclusief figuranten/gasten.

We houden de groep bewust klein en overzichtelijk zodat er voor iedereen alle ruimte is, met genoeg persoonlijke aandacht en tijd om aan de slag te gaan.

Naast het boosten van je portfolio doe je ook meteen inspiratie en praktijkervaring op. Tegelijkertijd vergroot en versterk je je netwerk met gelijkgestemde enthousiastelingen uit de Trouwbranche, wat een super leuke bijkomstigheid is.

Deze editie is er tevens de mogelijkheid om een Drone workshop te volgen!

Tickets & prijzen

Fotografie Coaching van 13:00 – 20:00 € 499,-

Drone Workshop van 16:00 – 18:00 € 149,-

Combi Ticket € 499,-
Inclusief:
Fotografie Coaching van 13:00 – 15:45
Drone Workshop van 16:00 – 18:00
Vervolg Fotografie Coaching 19:00 – 20:00
Afterparty 20:00

Bonus voor de liefhebbers: Golden Hour!

Hapjes & drankjes zijn inbegrepen bij de Fotografie Coaching & Combi Tickets.

Styled Wedding 1.0

Als je allemaal enthousiaste mensen bij elkaar kan brengen die met passie en plezier
samen iets gaafs creëren. Dat iedereen staat te shinen en te genieten. Voor de camera, achter de camera én achter de schermen. Dat is goud waard!

Wat een feestje was het om met al deze leukerds en toppers van leveranciers te werken en ook niet te vergeten met alle modellen en fotografen. Met als hoogtepunt een heuse verrassings aanzoek.

Oftewel onze 1e editie Styled Wedding was een groot succes en de volgende editie pakken we nog groter uit! Werkelijk álles was precies zo, zelfs nog mooier, dan Marloes en ik vantevoren hadden bedacht toen we besloten deze Styled Wedding hersenspinsels tot leven te brengen.

Toen alles samen kwam konden we maar amper geloven hoe prachtig het was en hoe alles klopte bij elkaar. Bijna onwerkelijk. Zo gaaf!

We kunnen nog steeds bijna niet geloven wat we met z’n allen hebben neergezet! Gelukkig hebben we de foto’s nog als bewijs 😉

We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe blij en dankbaar we zijn voor alle inzet en enthousiasme van iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Nieuwe en bekende gezichten, alleen maar leukerds, uit de trouwbranche! Dikke lol met elkaar en met alle modellen en fotografen.

DANK DANK DANK!!!