Mediumschap

Psychic, Healing & Mediamiek

Yes het hoge woord is eruit: ik ben nu ook publiekelijk uit mijn mediumschapskast!

En ondertussen is er niet zoveel veranderd.
Het medium in mij zit er al zolang als ik me kan herinneren. Van kleins af aan zie, voel en weet ik ‘dingen’ die ik niet ‘kan weten’.

Ik zie, voel of weet echt niet de hele tijd allemaal dingen van overleden dierbaren van iedereen. Er is totaal geen sprake van spooky toestanden. En je hoeft ook niet bang te zijn dat ik ongevraagd toegang heb tot al jouw diepste (familie)geheimen.

Voor mij gaat het mediumschap over wie ik ben, hoe ik leef, mijn hoogsensitiviteit en hoe ik het liefste contact maak in het hier en nu én met hierna: van hart tot hart en van ziel tot ziel.

Het blijft iets magisch. Om te werken met de energie van onvoorwaardelijke liefde.
Zo bizar en bijzonder hoeveel troost, heling, inzichten, bevestiging, rust, herkenning, helderheid, bewustwording, ontroering, vertrouwen en blijdschap ik voorbij heb zien komen. En niet te vergeten vrolijkheid en humor.

Ik werk momenteel met 3 onderdelen van het mediumschap waarvan ik de healing en psychic al beoefen.
Het mediamieke is voor mij het nieuwste – contact maken met een overleden dierbare van iemand anders. Contact met mijn ‘eigen spirits’ is er altijd maar voor iemand anders contact maken daar wil ik vooral nog vaker mee op ontdekkingsoefening. Hier deed ik onlangs een oproep voor.

Hoe dit werkt?
Als er iemand doorkomt laat ik eerst weten of het een man/vrouw is. Rond welke leeftijd hij/zij is. Of ik fysieke kenmerken voel/zie. Welke relatie hij/zij tot jou heeft en eventuele extra details/herinneringen die hij/zij op dat moment doorgeeft. Wanneer het contact wordt herkend zal er steeds meer informatie komen. Waarbij jij als ontvanger zo weinig mogelijk vertelt om zoveel mogelijk te kunnen ontvangen.
Vantevoren ontvang ik dan ook zo min mogelijk informatie. Hoe minder ik weet hoe beter.

Mocht er geen duidelijk contact doorkomen dan ontvang je in ieder geval een healing en psychic reading van mij. Dit gaat vooral over jou. Over persoonlijke groei, inzichten, bewustwording, dillema´s, vraagstukken etc.

Beschikbare plekjes
Overspoeld door de hoeveelheid aanmeldingen heb ik zitten puzzelen in mijn planning en heb ik voor nu 6 1:1 sessies en 1 groepssessie voor max. 11 personen die ik gratis wil aanbieden.

Hierna zal ik een introductie tarief gaan hanteren van € 33,- voor 1:1 sessies en € 11,- voor de groepssessies.

Klik hieronder op desbetreffende link om direct jouw gratis plekje te reserveren.
(Mocht je zowel een 1:1 als groepsessie willen ervaren is dat prima. Voor de 1:1 sessies gelieve 1 sessie per persoon reserveren.)

Woensdagochtend 22 mei: 1:1 sessies
09:00-09:45 Reeds gereserveerd
10:00-10:45 Reeds gereserveerd
11:00-11:45 Reeds gereserveerd

Vrijdagavond 24 mei: 1:1 sessies
19:00-19:45 Reeds gereserveerd
20:00-20:45 Reeds gereserveerd
21:00-21:45 Reeds gereserveerd

Zaterdagavond 1 juni: Groepssessie
Maximaal 11 personen

Vol = vol!
Houd deze pagina en/of mijn insta in de gaten voor nieuwe data’s.

Het adres (Uithuizen) en overige informatie ontvang je via de bevestigingsmail.